<Inapoi

Cele mai importante 10 motive pentru a instala Windows XP Service Pack 2 (SP2)

  1. Protejati-va calculatorul impotriva atasamentelor periculoase. Alertandu-va cu privire la atasamentele nesigure, SP2 va ajuta sa va protejati calculatorul impotriva virusilor transmisi prin internet.

  2. Asigurati-va confidentialitatea cand sunteti conectat la Web. SP2 va ajuta sa va protejate informatiile confidentiale prin aplicarea setarilor de securitate care protejeaza calculatorul dumneavoastra cand navigate pe Internet.

  3. Evitati descarcarea de fisiere potential nesigure. Monitorizarea descarcarii prin Internet Explorer va avertizeaza despre descarcarile potential periculoase si va ofera posibilitatea de a bloca fisierele care ar putea fi daunatoare.

  4. Reduceti numarul ferestrelor pop-up enervante. Pop-up Blocker din Internet Explorer face navigarea pe Internet mai placuta, ajutandu-va sa reduceti numarul reclamelor nedorite si al ferestrelor pop-up afisate in timp ce navigate pe Web.

  5. Obtineti protectia unui firewall de la pornirea calculatorului pana la oprire. Firewall-ul puternic incorporat pentru Windows este acum activate implicit. Acesta protejeaza sistemul Windows XP de virusii si aplicatiile de tip worm care se transmit prin Internet.

  6. Preluati controlul asupra setarilor de securitate. Noul Windows Security Center va permite sa vizualizati facil starea de securitate si sa administrati setari de securitate cheie intr-un singur loc.

  7. Obtineti facil ultimele actualizari. Noul Automatic Updates din Windows XP va permite sa accesati mai facil actualizarile disponibile pentru Windows. In plus, au fost adaugate tehnologii noi pentru a permite utilizatorilor de conexiuni dial-up sa descarce actualizarile mai efficient, fara a afecta navigarea pe Internet.

  8. Protejati-va adresa de e-mail. Imbunatatirile aduse Outlook Express va ajuta sa reduceti numarul e-mail-urilor nedorite, limitand posibilitatea ca adresa dumneavoastra de e-mail sa fie validate de catre potentiali spammeri.

  9. Luati masuri impotriva erorilor produse de componentele suplimentare ale browserului. Versiunea noua a Add-On Manager din Internet Explorer va permite sa vizualizati si sa controlati facil componentele suplimentare, pentru a reduce potentialul de eroare si pentru a naviga fara griji.

  10. Conectati-va wireless facil. SP2 sporeste suportul wireless si simplifica procesul de identificare a retelelor wireless si conectare la acestea, fie ca va aflati acasa sau in deplasare.