<Inapoi

Stirea bomba a online-ului autohton : Yahoo. ro!

Toby Coppel, Managing Director Yahoo! Europe, a confirmat zvonul potrivit caruia Yahoo! va intra in Romania, mai intai printr-un centru de cercetare si dezvoltare, iar apoi printr-un portal 100% romanesc, scrie Romania Libera.

Daca "lupta" in spatiul online dintre Yahoo!, Google si AOL este foarte apriga, companiile mentionate isi largesc activitatea si offline, in domeniul cercetarii. In spatele serviciilor pe care multi dintre noi le folosesc, de la e-mail la agenda online, de la mesagerie instanta pana la telefonie, se afla sute de oameni care se ocupa cu dezvoltarea lor.

Dupa Google, care a intrat in Romania foarte timid, numai cu serviciile AdSense, in 2003, apoi cu traducerea paginilor serviciilor pe care le ofera, Yahoo! se pare ca nu va incerca marea cu degetul, ci va intra in forta in tara noastra, printr-un centru de cercetare si dezvoltare pentru aplicatii software.

Blogul lui Marius Pahomi, participant la programul Graduate Interaction Academy in cadrul Mediaedge:cia Global Headquarters din Londra, a abordat pentru prima data acest subiect. Proiectul va fi demarat la jumatatea anului viitor.

Sursa: Romania Libera